Om oss

Gran Canaria Kvalitets Bygg finns på plats på Gran Canaria för att erbjuda sina kunder allt inom byggtjänster. Gran Canaria, för att vi finns här året runt och kvalitetsbygg eftersom vi strävar efter att de arbeten vi utför skall hålla hög kvalitet. Vi utför byggarbeten i egen regi och via projektledning där vi tar in underentreprenörer.

Vi har lång erfarenhet av byggarbeten både i Sverige och i Spanien. Vi kan ta hand om hela processen. Vi vet vilka regler som gäller på Gran Canaria för att bygga och renovera, vilka krav som respektive kommun ställer och vad kostnaderna är för detta. Hur man söker tillstånd för mindre arbeten respektive större arbeten.

Fördelen med att anlita oss är att Ni kan kommunicera på svenska med oss och att Ni inte riskerar anlita fel entreprenör här på ön. Vi talar flytande spanska och utför era arbeten till rätt pris, enligt avtal och i tid. Tänk på att vissa tider på året är det högsäsong för renoveringar så boka din renovering i god tid.

ROT

Vill du ha faktura med ROT-avdrag så ordnar vi det. Skatteverket ställer oftast som krav att vi skall ge in lagfarten eftersom Skatteverket inte har något register över fastigheter i Spanien. Därför behöver du lämna in en kopia av lagfarten till oss per mejl gärna  inför ansökan om ROT.

Fakturor

Våra arbeten utför vi mot faktura.

Försäkring

Vi är försäkrade för det fall det som inte skall hända, händer.

Referenser

Vi kan lämna goda referenser när vi lämnat offert, för att inte störa våra referenser alltför ofta.